Elämykset

Tietoa

Tällä sivulla on päivityksiä elämyksistä, joita järjestän. 

Haluan, että kaikki saisivat uuden mahtavan kokemuksen minun palveluista. 

Yksi elämyksistä mitä yritykseni tarjoaa on eräkokkisota. Seurue tekee ruokaa aineksista, jota käytämme vaellusretkillä. Tämä on hyvä tapa parantaa ryhmähenkeä ja oppia tekemään uusia ruokia.

Tarinoita

8.6.2022


Teuvalla, Parran Luontolaiturilla, sain järjestää Eräkokkisota tapahtuman Ty-Hy porukalle. Sää suosi kilpailijoita ja maittavia ruokia syntyi trangialla tehtynä. Tiukka kisa, mutta voittajajoukkuekin saatiin . Alla kuvasatoa tapahtumasta.

19.9.2020


Aila-myrskyn jälkimainingeissa torstaina yritykselläni oli jälleen mahdollisuus järjestää Eräkokkisota tapahtuma tällä kertaa Ilmajoen kunnan toimihenkilöille. Paikalle, kunnan omistamalle leirikeskukselle, saapui iloinen ja reipas 18 hengen tyky- porukka erittäin tuulisiin olosuhteisiin. Trangia, tuo mainio myrskykeitin, osoittautui nimensä arvoiseksi keittimeksi ja niillä joukkueet loihtivat maittavat lounaat itselleen. Päivän kruunasi nokipannukahvit ja minun valmistamat pannarit. Kaikille jäi hyvä mieli päivän tapahtumasta ja yritykseni sai positiiviset arvostelut palautekyselyn myötä.

25.7.2020

Yritykselläni oli jälleen ilo järjestää Eräkokkisota tapahtuma, tällä kertaa 15 hengen polttariporukalle. Iloinen miesporukka saapui metsäautotietä pitkin tapahtumapaikalle, missä oli kaikki valmiina kokkisotaan.  

15.11.2019


Sain kunnian järjestää osalle Atrian henkilökuntaa eräkokkisota tapahtuman. Neljä joukkuetta kilpaili keskenään annettuja raaka-aineita käyttäen metsäolosuhteissa trangialla tehden ja tulosta syntyi. Kiitos vielä kerran, että sain olla toteuttamassa teille elämyksen.

24.8.2021 Yksinyrittäjien kahvitilaisuus tulilla.

Sain mahdollisuuden järjestää Etelä-Pohjanmaan Yksinyrittäjille nokipannukahvit tikkupullien paistamisen kera  Aarikotkan Kodalla. Mukavasti oli porukkaa ja sain esitellä yritykseni toimintaa ja kertoa mm. perinteisistä erätaidoista ja tarvekaluista. Nokipannukahvit maistuivat ja jokainen sai paistaa oman tikkupullansa.

13.8.2022 Lakeuden Kauppaseura saapui Aarikotkan Kodalle päivälliselle, jonka yritykseni sai valmistaa tulilla ja tarjoilla Kauppaseuran jäsenille. Päivällinen koostui seuraavista. Tervetulomalja: Mustikka-katajanmarja Bramble. Lämminruoka: Loimulohi, uuniperuna täytteellä, nuotiojuurekset. Jälkiruoka: Nuotiovohvelit mansikka hillolla ja nokipannukahvit/ tee.  Kaikki onnistui hyvin ja asiakkaat olivat tyytyväisiä, palaute oli hyvää.